Apa idei születésnapi tortája különleges lett, hiszen elkészítettük első vegán tortánkat a számára. Először kicsit féltem tőle, hiszen nagyon sok a "szabály", hogy mi nem kerülhet a tortába, és valljuk be legtöbbször egy sütemény alapját képezik azok az alapanyagok, amiket most mellőznünk kellett. Na de a végeredmény egészen jól sikerült, szép és finom is lett, és összességében egészen egyszerű volt a megvalósítása is. Talán még egy hagyományos tortánál is egyszerűbb.
Először a tésztát készítettem el, ami végtelenül egyszerű volt, egy fakanállal össze lehetett állítani az egészet. Féltem, hogy nem fog megemelkedni, de gyönyörűen feljött a tészta.
Aztán már csak rá kellett helyeznünk a barackokat, bevonni agar-agar-ral és növényi habbal díszíteni.
Szuper egyszerű volt és meglepően jó lett a végeredmény.
Annó
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése