Mindig is szerettem volna szép macaronokat sütni. Már próbálkoztam velük, de eddig még igazán jól egyszer sem sikerült, egészen mostanáig. :) Végre találtam mandulalisztet a boltban, mert itt kezdődött az első problémám, hogy ritkán/kevés helyen lehet kapni. És kezdődhetett a sütés.
Alapvetően nem egy bonyolult sütemény, de sok előkészületet igényel és elég időigényes. Ez alkalommal nem vertem túl keményre az olasz habcsókot, így viszonylag hamar kialakult a tökéletes szalagos macaron massza. És amikor megláttam a sütőben, hogy elkezdenek felemelkedni a kis talpacskák, már tudtam, hogy sikerült! :)
Egyszerű csokoládé ganázzsal töltöttem meg őket és mondanom sem kell, hogy rövidebb idő alatt elfogytak, mint amennyi ideig készültek. :)Annó
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése