2015. július 23., csütörtök

Fahéjas-citromos Szappantorta

Szappantorta: régen foglalkoztat minket, mindig is ki akartuk próbálni. Most végre minden körülmény adott volt ehhez, így elkészítettük első torta szappanunkat. Izgalmas folyamat volt, mert nem teljesen a megszokott módon kell készíteni, mint egy tömbszappant, de végül jól sikerült. Felszeletelés után tényleg úgy néz ki, mint egy torta.



A szeletek tetejét japán vadcitrom szeletekkel díszítettük. A "tészta" része fahéjas-kakaós fahéj illóolajjal illatosítva, a "krém" pedig citromos. :)

Összetevők: Kecsketej, Kókuszzsír, Citromfű macerátum, Extra szűz olívaolaj, Napraforgóolaj, Fahéj, Kakaópor, Fahéj és Citrom illóolaj, Japán citrom szeletek

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Annó Falva Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template