Szappantorta: régen foglalkoztat minket, mindig is ki akartuk próbálni. Most végre minden körülmény adott volt ehhez, így elkészítettük első torta szappanunkat. Izgalmas folyamat volt, mert nem teljesen a megszokott módon kell készíteni, mint egy tömbszappant, de végül jól sikerült. Felszeletelés után tényleg úgy néz ki, mint egy torta.
A szeletek tetejét japán vadcitrom szeletekkel díszítettük. A "tészta" része fahéjas-kakaós fahéj illóolajjal illatosítva, a "krém" pedig citromos. :)
Összetevők: Kecsketej, Kókuszzsír, Citromfű macerátum, Extra szűz olívaolaj, Napraforgóolaj, Fahéj, Kakaópor, Fahéj és Citrom illóolaj, Japán citrom szeletek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése