2015. szeptember 5., szombat

Villám McQueen torta

Az első autó formatortánk. Villám McQueen a Verdák című rajzfilmből.

Rengeteg munka volt ezzel a tortával, gondoltam, hogy nehéz lesz, de azt nem hogy ennyi időt fog igénybe venni. Minden új volt a számunkra a faragás, az összerakás. Habár készítettünk már kisebb formatortákat, de ez egészen más volt. Nagyon sok kiegészítő kellett rá: a villámok, a számok, a lámpák, a szemek, a száj, a kerekek...
Na de kezdjük az elején. Először is jó sablont kellett találnunk, amiből kiindulhattunk, ez volt az egyik legnehezebb feladat, és szinte az egyik legfontosabb is. Végül találtunk egyet és kezdődhetett a munka. Nagyon izgultunk, hogy minden jól sikerüljön a faragásnál, százszor körbenéztük, hogy minden jól áll-e rajta. Mikor a faragás megvolt, beborítottuk fondanttal. Az nagyon könnyen ment, pedig még attól tartottam egy kicsit, hogy sok hajlata van a tortának, nehogy valami balul üssön ki, de nem történt semmi ilyesmi. :)

Kialakítottam a száját, elkészítettük rá az összes matricát, fényszórót, és a kerekeket. A kerekek...nos azokat háromszor gyártottam le, mire minden stimmelt velük. Ugyanis az elsők nagyon szépek lettek, csak nagyok, még a második adag sem illeszkedett és a harmadik lett végül a jó. A kiegészítők festése az jó móka volt, mind szép színes lett. :)

Miután megvolt minden, kivágva, lefestve, felragasztottuk a kiegészítőket a helyükre, hogy elnyerje egyéniségét az autó. Ahogy haladtunk a kis matricák felrakosgatásával egyre csak kezdett feltűnni előttünk a kész Villám McQueen.

Nagyon sok munka volt az elkészítése, de sokat tanultunk belőle és a végeredmény elnyerte az ünnepelt tetszését, akinek készült, és ez a lényeg.

És néhány fázisfotóban a torta születése:







Annó

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Annó Falva Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template