2024. augusztus 25., vasárnap

Vaníliás őszibarackos mochi

Az egész onnan indult, hogy egy TV műsorban láttam egy mochi fánk receptet, ami felkeltette az érdeklődésemet, ezért beszereztem a különleges hozzávalót, amitől mochi fánk lesz a mochi fánk, ez pedig a gluténos rizsliszt. Nagyon örültem a nem mindennapi szerzeményemnek, és szerettem volna kipróbálni. Végül nem a fánk készült el először, hanem mochit csináltunk.


Őszibarackhéjjal színezett cukorszirupban főzött barack kockák és vaníliapuding került a mochikba.
Nagyon jó állaga lett a tésztának és sikerült szépen betölteni (ezen kicsit aggódtam). Finomak lettek, jó volt egyszer kipróbálni, de nem lett a kedvenc desszertünk. :)
Annó


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Annó Falva Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template