2014. június 29., vasárnap

Kecskesajtok

Most, hogy már van saját forrásból kecsketejünk, sokféle kecskesajtot készítettünk.
Elég sok ízesítést kipróbáltunk már, jelenleg a két legkedveltebb a snidlinges és az erős paprikás.
Erős paprikásat eszünkbe sem jutott volna csinálni, de az egyik ismerősünk olyat szeretett volna, mert imádja a csípős ízeket, ezért kikísérleteztük neki. És hát mások is megkóstolták és így lett belőle az egyik leggyakrabban elkészített sajt. :)

Csináltunk már olívabogyóval, dióval, köménymaggal, kerti fűszernövényekkel ízesített sajtokat, valamint natúran is elkészítjük, mert az is nagyon finom. Valamint grillezéshez a natúr a legalkalmasabb.
Épp ma is grillezni viszünk egy gurigát, majd teszünk fel képeket a finomságokról! :)

Addig is a hetekben készült sajtjaink:
Zöldfűszeres sajt

Paprikaolajos sajt

Diós sajt

Olívabogyós sajt

Köménymagos sajt
Annó

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Annó Falva Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template